facebooktwitterfacebookmaillogin

Symposium Vitaal Wijchen

Op dinsdag 26 april 2016 organiseert WijchenGezond het symposium Vitaal Wijchen in ’t Mozaïek van 19.00 uur – 22.30 uur.

Positieve gezondheid
Er is een nieuwe definitie voor gezondheid: Positieve Gezondheid genaamd. Wilt u weten wat Positieve Gezondheid inhoudt en hoe u dit concept kunt gebruiken in uw dagelijkse leven? Kom dan luisteren naar de grondlegger Machteld Huber en laat u inspireren.

Virtueel Leefstijl Centrum-app
Op deze avond zal de speciaal voor de Wijchenaren ontwikkelde Virtueel Leefstijl Centrum-app worden gelanceerd. Deze app ondersteunt u op een eenvoudige manier om aan uw leefstijl te werken en stelt u in staat vanuit eigen kracht voor zichzelf én voor de omgeving te zorgen.

Innovatieve workshop ‘het spinnenweb’
Machteld Huber maakte positieve gezondheid visueel als een spinnenweb met 6 assen. Met dit spinnenwebmodel geeft u zelf een beoordeling van uw persoonlijke situatie. Het helpt u meten hoe u situatie is, en belangrijker, wat wilt u veranderen en waar u aan wilt werken zodat u zich gezonder gaat voelen.

Als afsluiting van dit symposium ontvangt u een mooie goodiebag.

De toegangsprijs inclusief een kop koffie of thee voorafgaand aan het programma bedraagt €12,50 euro per persoon (aan de kassa €15,00).

Aanmelden

Naam besteller*
Emailadres*
Naam op wie kaarten mag komen te staan*
Aantal kaarten *

lijn

De vier pijlers waarmee gewerkt wordt:

lijn