facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
mrt 30, 2017

Wijchenaren ondersteunen elkaar met de Virtueel Leefstijlcentrum App van WijchenGezond


Wanneer u graag wilt werken aan een gezonde leefstijl op het gebied van beweging, voeding maar ook reflectie, passie en verbinding dan kan deze Virtueel Leefstijl Centrum Wijchen app u ondersteunen.

De app gebruikt de kracht van alle Wijchenaren om elkaar te ondersteunen op elk vlak van gezondheid. U wordt met deze app uitgedaagd met elkaar aan de hand van reflectie, actie en routine op uw eigen manier bezig te zijn met gezondheid.

Voor wie:

  • U bent geïnteresseerd hoe andere Wijchenaren omgaan met gezonde leefstijl,
  • U vindt het leuk uw eigen gedachten over gezonde leefstijl te delen met andere Wijchenaren,
  • U wilt actief uw leefstijl bijhouden,
  • U wilt andere Wijchenaren betrekken bij uw activiteiten die u organiseert rondom gezonde leefstijl.

Berichten, doelen en activiteiten:

Centraal in deze app staan de berichten die u met andere Wijchenaren kunt delen zoals bijvoorbeeld uw ervaringen of uw tips hoe u omgaat met gezondheid.

De berichten kunt u als inspiratie gebruiken om actief aan uw eigen leefstijl te werken. Van elk bericht kunt u een persoonlijk doel maken. Het doel kunt u helemaal zelf invullen: wat wilt u gaan doen, wanneer bent u geslaagd en hoelang wilt u ermee bezig zijn.

Zorg- en welzijn professionals

Om de kracht van Wijchenaren écht te gebruiken, kunt u ook uw activiteiten in Wijchen in de app zetten. Zo kunt u meerwaarde bieden aan alle gebruikers die interesse hebben in die activiteit.

Wanneer u uw netwerk uitnodigt de app gratis te downloaden en te gebruiken, biedt dit voor u een unieke kans om met Wijchenaren op een andere manier in contact te komen, te volgen en te stimuleren om te werken aan een gezonde leefstijl en kunt u direct aansluiten bij datgene wat Wijchenaren interessant vinden.

Laat deze kans niet voorbijgaan en download nu gratis de Wijchen Gezond app voor mobiele telefoon en tablet en draag bij aan “Wijchen, de gezondste gemeente in 2018”.

lijn