facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
sep 12, 2017

Uitnodiging officiële opening door Wethouder Rob Engels op 23 september 2017


Op 23 september van 14:00 tot 16:00 uur vindt de opening plaats van het Leefstijlcentrum Wijchen Gezond. Wethouder Rob Engels en huisarts Joop de Vette zullen om 14.30 uur het Leefstijlcentrum officieel openen. Tijdens deze opening stellen alle zorgaanbieders zich voor, geven voorlichting over wat ze u kunnen bieden en is er de mogelijkheid voor een persoonlijke kennismaking. Het Leefstijlcentrum is gevestigd aan de Passedwarsstraat 69c te Wijchen (voorheen De Huisdokter).

Leefstijlcentrum Wijchen Gezond
De zorgaanbieders in Leefstijlcentrum Wijchen Gezond werken vanuit de visie van ‘Positieve Gezondheid’. Dit betekent dat ze binnen hun dienstverlening preventief werken aan een goede gezondheid en leefstijl met het doel cliënten te ondersteunen eigen regie te krijgen over hun gezondheid en hier zelfstandig in te zijn en blijven. Op deze manier stimuleren zij de cliënt sociale, fysieke en emotionele uitdagingen in het leven te overwinnen. Uniek in het nieuwe centrum is ook de samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Studenten en zorgverleners leren van elkaar, werken aan kennisontwikkeling door middel van onderzoek en leveren een betekenisvolle bijdrage in de wijk.

Reguliere én complementaire zorg
De professionals komen uit de reguliere én complementaire zorg waardoor er een breed aanbod van zorg en ondersteuning wordt aangeboden. Normaliter werken deze professionals afzonderlijk van elkaar, maar in het Leefstijlcentrum werken zij nauw samen. Dit leidt tot laagdrempelige zorg waarbij de cliënt breed kan kiezen uit verschillende zorgaanbieders.

Wij nodigen u van harte uit om op 23 september tussen 14.00 en 16.00 uur kennis met ons te komen maken!

lijn