facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
apr 9, 2014

Uitnodiging Wijchen gezond Café met als thema "Beelden van Passie, wat is jouw passie?"


Op zaterdag 19 april organiseert WijchenGezond voor de 4e keer een wandeling met deze keer het thema

"Beelden van Passie, wat is jouw passie?" 

We starten om 9:30 uur met de wandeling vanaf het Kompas aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord. Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen en met elkaar te spreken over grote en kleine passies in het leven.

Wanneer we terugkomen van de wandeling is er tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan over het thema passie. In Nederland is het niet gewoon om te leven en spreken vanuit passie. Overheersend is het credo: "doe maar gewoon". Door een gesprek te starten over passie, gaat het leven bij mensen, kunnen mensen hun passie delen met anderen en kunnen mensen met dezelfde passie elkaar vinden.

WijchenGezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Voeding, Beweging, Verbinding en Passie. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

De werkgroep Passie begeleidt deze ochtend en hoopt ook u te mogen ontmoeten zaterdag 19 april. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Koffie of thee tegen betaling van €1,-

Graag tot zaterdag!
lijn