facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
mei 2, 2014

Uitnodiging WIJCHEN GEZOND CAFÉ


Op zaterdag 17 mei organiseert Wijchen Gezond voor de 5e keer een wandeling met deze keer het thema "Bewegen is gezond: succesverhalen uit Wijchen".

Zaterdag 17 mei 2014 start 09.30 uur 

We starten om 9:30 uur met een welkom door de werkgroep Beweeg bij het Kompas aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Daarna vertellen enkele bewoners uit Wijchen u over hun succesverhaal. Mooie persoonlijke verhalen waarin zij met  u delen hoe zij door te bewegen gezondheid hebben gewonnen.

Jo Toonen zal deze ochtend zorgen voor de omlijsting. Gepresenteerd door onze eigen Jo, want zo voelt het voor vele Wijchenaren

Na de succesverhalen gaan we starten met de wandeling. Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen, ook  mensen die  met een rollator of ander hulpmiddel lopen. Er is begeleiding aanwezig! Wanneer  u bewoner van de Waaij, de Pas, de Oogst of de Meander bent en u wilt vanaf uw voordeur begeleid worden tijdens het lopen, kunt u zich vóór 14 mei bij Corry Custers (tel: 0624675845) aanmelden.

Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 17 mei eens iemand mee die weinig beweegt en die u  wilt laten ervaren hoe heerlijk  wandelen en hoe informatief het Wijchen Gezond Café kan zijn! Zou u zich voor 14 mei per mail willen aanmelden indien u iemand wil begeleiden die wat moeilijker ter been is.

Deze keer hebben we gekozen voor een lange en een korte wandelroute.

Als we terug komen van de wandeling kunt u uw rollator laten keuren en de informatiestand over Valpreventie bezoeken.

Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Voeding, Beweging, Verbinding en Passie. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

De werkgroep Beweeg begeleidt deze ochtend en hoopt ook u te mogen ontmoeten zaterdag 17 mei a.s..

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Je kunt je aanmelden op de website van Wijchen Gezond: www.wijchengezond.nl

Koffie of thee tegen betaling van €1,-

 

Contact
wijchengezond@gmail.com
www.WijchenGezond.nl
www.facebook.com/WijchenGezond

lijn