facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
jun 25, 2014

Verslag Wijchen Gezond Café 21 juni


Zaterdag 21 juni j.l. was er weer een Wijchen Gezond Café. Deze keer waren er weer mensen met een beperking die met hulp van anderen deelgenomen hebben, ook met de wandelling, echt fantastisch. Super dat ook zij hun weg vinden naar Wijchen Gezond Café en op die manier ook in beweging komen en zich verbinden.

Vele mensen heb ik met elkaar zien praten die elkaar voordien nog niet kenden. Fijne gesprekken kwamen daar uit voort en mooie verhalen werden gedeeld. Ik kan alleen maar beamen dat er in Wijchen zoveel leuke mensen wonen. Die had ik nooit ontmoet als ik niet de moeite had genomen om naar Wijchen Gezond Café te komen.

De voordracht van Repair Café Wijchen door Johan de Kievit werd heel goed ontvangen. Zijn prachtige presentatie met pakkende woorden en een vleugje humor gaven een goed beeld van de stand van zaken omtrent de komst van Repair Café Wijchen. En die is bijna een feit! Op 4 oktober a.s. is de opening gepland.
Dankzij de aanwezige mensen heeft Johan iemand bereidt gevonden die gratis een website wil maken voor Repair Café Wijchen en er heeft zich al iemand aangemeld die zich wil inzetten voor het repareren op de afdeling technische apparaten. Iedereen die gratis een steentje wil bijdragen door te helpen met het repareren van technische apparaten of kleding is van harte welkom om zich aan te melden op de site van www.wijchengezond.nl.
Meer informatie over Repair Café Wijchen is te vinden op deze zelfde site en binnenkort op een eigen site en wellicht een facebookpagina.

Ook warm gelopen om in beweging te komen en nieuwe contacten te maken?
Het volgende Wijchen Gezond Café is op: zaterdag 20 juli 2014.

Suzanne van Campen, pijler Verbind

lijn