facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
jul 17, 2014

Uitnodiging WIJCHEN GEZOND CAFÉ


Op zaterdag 19 juli 2014 organiseert Wijchen Gezond voor de 7e keer een wandeling waarin ‘de zomer’ het thema is.

Om 9:30 uur wordt de samenkomst geopend met een welkomstwoord en een introductie op het thema door de Pijler Verbind aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

In de introductie wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor tijdens de wandeling, welke aansluitend zal starten.
Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u de mogelijkheid heeft met elkaar in verbinding te komen door herinneringen met elkaar te delen, eindigt de wandeling wederom bij het ontmoetingscentrum 'Het Kompas'.

Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen, ook  mensen die  met een rollator of ander hulpmiddel lopen. Er is begeleiding aanwezig! Wanneer  u bewoner van de Waaij, de Pas, de Oogst of de Meander bent en u wilt vanaf uw voordeur begeleid worden tijdens het lopen, kunt u zich bij Corry Custers (tel: 0624675845) aanmelden.
Zou u zich voor 17 juli willen aanmelden als u iemand wilt begeleiden die wat moeilijker ter been is.

Heeft u al vaker meegewandeld? Neem eens iemand mee die weinig beweegt en die u  wilt laten ervaren hoe heerlijk  wandelen is en hoe informatief het Wijchen Gezond Café kan zijn!
Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Voeding, Beweging, Verbinding en Passie. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

De pijler Verbinding organiseert deze ochtend en hoopt dat u komt binnenlopen voor een eerste kennismaking met dit geweldige initiatief, of natuurlijk om weer een leuke ochtend te ervaren.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet Wijchen Gezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Koffie of thee tegen betaling van €1,-
 
Contact
wijchengezond@gmail.com
www.WijchenGezond.nl
www.facebook.com/WijchenGezond

 

lijn