facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
jul 29, 2014

Uitnodiging WIJCHEN GEZOND CAFÉ


Op zaterdag 16 augustus 2014 organiseert Wijchen Gezond voor de 8e keer een wandeling en een interactieve lezing waarin het thema "De invloed van beweging op je gezondheid" centraal zal staan.

 Om 9:30 uur wordt de samenkomst geopend met een welkomstwoord en een introductie door Marianne Jansen op het thema  "De invloed van beweging op je gezondheid"  in het  'Het Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

In de introductie worden de deelnemers gespreksstof aangereikt voor tijdens de wandeling, welke aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange - Theunissen. Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft  om aan de hand van het thema 'De invloed van beweging op je gezondheid',  met elkaar in verbinding te komen door ideeën en ervaringen met elkaar te delen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 'Het Kompas'.

Onder het genot van een kop koffie of een kop thee geeft Fenny van de Bovenkamp van de pijler Beweeg een korte lezing over het thema: "De invloed van beweging op je gezondheid". Gevolgd door een interactief contact naar aanleiding van stellingen geleid door Annelies van Og, Marianne Jansen en Fenny van de Bovenkamp.

Wij inspireren u graag om allen in beweging te komen, vele vormen zijn mogelijk!
Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen, geïnformeerd te worden en van gedachten te wisselen.

Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 16 augustus eens iemand mee die weinig beweegt en die u  wilt laten ervaren hoe heerlijk  wandelen is en hoe informatief het Wijchen Gezond Café kan zijn!
Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

De pijler Beweeg organiseert deze ochtend, en hoopt dat u komt binnenlopen voor een eerste kennismaking met dit geweldige initiatief, of natuurlijk om wederom een mooie ochtend te ervaren.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet Wijchen Gezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Koffie of thee tegen betaling van €1,-

Contact
wijchengezond@gmail.com
www.WijchenGezond.nl
www.facebook.com/WijchenGezond

lijn