facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
sep 4, 2014

Uitnodiging WIJCHEN GEZOND CAFÉ


Op zaterdag 20 september 2014 organiseert Wijchen Gezond voor de 9e keer een wandeling en een informatief samenzijn met als thema “Doen wat belangrijk is!”.

Om 9:30 uur wordt de samenkomst geopend met een welkomstwoord en een introductie door Marian Nillesen, Praktijkondersteuner van de Huisdokter op het thema  "Doen  wat belangrijk is!"  in het  'Het Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord. 

In de introductie worden de deelnemers gespreksstof aangereikt voor tijdens de wandeling, welke aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange - Theunissen. Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft, om aan de hand van het thema met elkaar in verbinding te komen door ideeën en ervaringen met elkaar te delen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 'Het Kompas'

Onder het genot van een kop koffie of een kop thee  zoemen we in welke waardes we hebben. Wat is er werkelijk belangrijk ? Waarvoor kom jij ’s morgens je bed uit ? En hoe geef je hier vorm aan  in het dagelijks leven ?  Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen, geïnspireerd  te worden en van gedachten te wisselen. 

Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 20 september eens iemand mee die weinig beweegt en die u  wilt laten ervaren hoe heerlijk  wandelen is en hoe informatief het Wijchen Gezond Café kan zijn!

Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Voeding, Beweging, Verbinding en Passie. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten. 

De pijler Reflecteer en Leef met Passie organiseert deze ochtend, en hoopt dat u komt binnenlopen voor een eerste kennismaking met dit geweldige initiatief, of natuurlijk om wederom een mooie ochtend te ervaren. Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet Wijchen Gezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Koffie of thee tegen betaling van €1,-

Contact
wijchengezond@gmail.com
www.WijchenGezond.nl
www.facebook.com/WijchenGezond

lijn