facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
okt 6, 2014

Uitnodiging WIJCHEN GEZOND CAFÉ


Op zaterdag 18 oktober 2014 organiseert Wijchen Gezond voor de 10e keer een wandeling en een interactieve lezing. Dit keer kunt u kennis maken met twee initiatieven op het thema van deze zaterdag: ‘Verbinding in de buurt’.

Om 9:30 uur wordt de samenkomst geopend met een welkomstwoord en een introductie door Patricia Bender op het thema:

‘Verbinding’: hoe zou jij een verbindende schakel kunnen zijn in jouw straat/buurt/Wijchen?

Plaats: Ontmoetingscentrum 'Het Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Onder het genot van een kop koffie of een kop thee volgen twee inspirerende presentaties. Eric Hendriks vertelt over Mijnbuurtje.nl en Boris Huberts vertelt over Eerlijke Jongeren Voor Ouderen.
Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Na de presentaties wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor tijdens de wandeling, die  aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt dit keer verzorgd Will en Gerrie Coenen.

Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u de mogelijkheid heeft om aan de hand van het thema met elkaar in verbinding te komen, eindigt de wandeling weer bij Het Kompas.

Wij inspireren u graag om in beweging te komen, vele vormen zijn mogelijk!
Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen, geïnformeerd te worden en van gedachten te wisselen.
Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 18 oktober eens iemand mee die weinig beweegt en die u wilt laten ervaren hoe heerlijk  wandelen is en hoe informatief het Wijchen Gezond Café kan zijn!
Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten: Voeding, Beweging, Verbinding en Passie. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

De pijler Verbinding organiseert deze ochtend en hoopt dat u komt binnenlopen voor een eerste kennismaking met dit geweldige initiatief, of natuurlijk om weer een mooie ochtend te ervaren.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet Wijchen Gezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.
Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Koffie of thee tegen betaling van €1,-

lijn