facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
dec 10, 2014

Uitnodiging WIJCHEN GEZOND CAFÉ : thema "Valpreventie"


Op zaterdag 20 december 2014 organiseert Wijchen Gezond (de pijler “Beweeg”) ,  voor de 11e keer een wandeling en een interactieve lezing waarin het thema "Valpreventie" centraal zal staan.

Om 9:30 uur wordt de presentatie gehouden door Hetty Voeten. Zij is voorzitster van de Werkgroep Valpreventie Wijchen en fysiotherapeute bij Fysiotherapie Wijchen-Zuid. De samenkomst is zoals altijd weer in het  'Het Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

In de introductie wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor de wandeling,  welke aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange.
Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft om met elkaar ideeën uit te wisselen over tips om vallen te voorkomen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 'Het Kompas'.

Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen, ook  mensen die  met een rollator of ander hulpmiddel lopen. Er is begeleiding aanwezig! Wanneer  u bewoner van de Waaij, de Pas, de Oogst of de Meander bent en u wilt vanaf uw voordeur begeleid worden tijdens het lopen, kunt u zich vóór 17 december bij Corry Custers (tel: 0624675845) aanmelden.

Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 20 december eens iemand mee die weinig beweegt en die u  wilt laten ervaren hoe heerlijk  wandelen is en hoe informatief het Wijchen Gezond Café kan zijn!

Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet Wijchen Gezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Koffie of thee tegen betaling van €1,-

Contact
wijchengezond@gmail.com
www.WijchenGezond.nl
www.facebook.com/WijchenGezond

lijn