facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
feb 2, 2015

Verslag inspiratie avond 28 januari


Afgelopen woensdag heeft WijchenGezond samen met burgers en professionals uit de gemeente Wijchen een fantastische inspiratie avond gehad.

Allereerst heeft Nicole de Baat samen met Jeroen Magendans docent van het MaasWaalcollege iets vertelt over het initiatief de fitste klas van Wijchen en de winnaar. Na een korte terugblik op de vele initiatieven die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden heeft Jasper Jeurens iets vertelt over het Virtueel Leefstijlcentrum, hij heeft toegelicht wat de mogelijkheden zijn en een oproep gedaan aan alle inwoners van de gemeenten Wijchen om mee denken over de inhoud en de vorm van het Virtueel Leefstijlcentrum. Hiervoor kan je je overigens (nog steeds) opgeven via www.wijchengezond.nl.

Tijdens de pauze was er koffie/thee mét gezonde! koek zelfgemaakt door deelnemers van de pijler voeding. Tjitske Huender en Astrid Stuijvenberg hebben een prachtige foto presentatie laten zien van foto s ingeleverd door vele Wijchenaren na de vraag: 'Waar word jij blij van?' De aanwezigen waren enthousiast en dezelfde avond is afgesproken dat de presentatie getoond zal worden op verschillende beeldschermen in Wijchen; de sportschool en huisartsenpraktijken. Heb jij nog een idee of wil je de presentatie zelf laten zien in een winkel, café, praktijk? Mail naar info@wijchengezond.nl of bel 024 890 39 03. Inge Verbiezen en Gerard Broekmans hebben het initiatief uitgewerkt van de pijler Verbinding een passiekaravaan in Wijchen te starten waarbij de Passietafel in de komende maanden op verschillende plaatsen in Wijchen aanwezig zal zijn voor mooie ontmoetingen en gesprekken.

Nieuwsgierig? We zijn beslist ook een keer bij jullie in de buurt...De avond is afgesloten met een try-out van de passietafel wat geleidt heeft tot vier mooie groepen van deelnemers die een nieuw initiatief gaan uitwerken de komende maanden. Dus wordt vervolgd...ben je er de volgende keer ook bij of wil je nu al aansluiten? Heel graag dit kan via de website op de contactpagina.

lijn