facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
mrt 17, 2015

Wijchen Gezond Café 21 maart


Op zaterdag 21 maart 2015 organiseert WijchenGezond (de pijler “Eet verstandig”),  voor de 14e keer een wandeling en een interactieve inleiding waarin het thema “zin en onzin van voedingssupplementen” centraal zal staan.

Presentatie
Om 9:30 uur wordt de introductie gehouden door deelnemers van de werkgroep “Eet Verstandig”. De samenkomst is zoals altijd weer in het  'Het Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Wandeling
Tijdens de introductie wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor de wandeling, welke aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange.
Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft om met elkaar ideeën uit te wisselen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 'Het Kompas' alwaar de presentatie, verzorgd door Harry van den Brink en Bas van der Steeg,  met het thema “zin en onzin van voedingssupplementen”  wordt gegeven. De ochtend met elkaar duurt tot ongeveer 12.00u.

Wandelt u ook mee?
Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen.
Neemt u een gast mee?
Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 21 maart eens iemand mee die weinig beweegt en die u wilt laten ervaren hoe heerlijk wandelen is en hoe informatief het WijchenGezond Café kan zijn!

WijchenGezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten namelijk Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet WijchenGezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Koffie of thee tegen betaling van €1,-

lijn