facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
mei 11, 2015

Wijchengezond Café: Wandeling & Boekpresentatie


Op zaterdag 16 mei 2015 organiseert WijchenGezond (de pijler “reflecteer en leef met passie”),  voor de 16e keer een wandeling met aansluitend een boekpresentatie van Patricia Bender auteur van het boek : HOERA! We gaan bezuinigen.

Wandeling
Om 9:30 uur starten we met een wandeling vanuit  'Het Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord. De wandeling wordt geleid door Maria Lange.
Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft om met elkaar ideeën uit te wisselen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 'Het Kompas'.
Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen.

Boekpresentatie
In haar optimistische boek beschrijft Patricia Bender over een wereld die in verandering is. In een wereld waarin mensen van elkaar zijn vervreemd wordt er juist nu meer betrokkenheid en extra inzet van de burger gevraagd.
En het goede nieuws is dat deze zorg voor elkaar mensen gelukkiger en gezonder maakt. We nodigen u van harte uit om naar  haar boeiende presentatie te komen luisteren.
De ochtend duurt tot ongeveer 12.00u.

Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen.

Neemt u een gast mee?
Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 16 mei eens iemand mee die weinig beweegt en die u wilt laten ervaren hoe heerlijk wandelen is en hoe informatief het WijchenGezond Café kan zijn!

WijchenGezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten namelijk Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet WijchenGezond Café een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Koffie of thee tegen betaling van €1,-

lijn