facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
jun 11, 2015

Gezondheidsplein


Op 30 mei was er Gezondheidsplein op de markt in Wijchen. De EHBO vierde haar 60 jarig bestaan met een informatieve markt waar bewegen, sociale contacten en gezonde voeding centraal stonden.

GezondheidspleinBeladen met foldertjes en pennen, de passietafel gereed om mensen uit te nodigen over hun passie te praten, was ook Wijchen Gezond aanwezig om bekendheid te zaaien onder de bezoekers.

En wat bekendheid betreft heeft Wijchen Gezond nog een slag te slaan. Op één persoon na,  had nog niemand gehoord van  Wijchen Gezond. De andere kant was dat iedereen achter het concept stond en dat gezonde voeding, lichamelijke beweging, het onderhouden van sociale contacten en doen waar je Gezondheidspleingelukkig van wordt items waren waar herkenning bij leeft; wat de nodige verhalen opleverde.

Ook de passietafel was het middelpunt van vele persoonlijke verhalen. Zo her en der moesten mensen even de tijd nemen om op te diepen waar zij nu blij van werden maar zoals verwacht had iedereen in zijn leven bezigheden waar hun hart warm voor liep.

GezondheidspleinAan het eind van de dag konden we als ambassadeurs van Wijchen Gezond dan ook met z'n allen terugkijken op een reeks  contacten met mooie mensen en heel veel verhalen.

 

lijn