facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
sep 14, 2015

Uitnodiging Wijchengezond Café


Op zaterdag 19 september 2015 organiseert WijchenGezond (de pijler “reflecteer en leef met passie”) een wandeling en een interactieve lezing waarin het thema " vakantietijd; wat brengt dat mij? " centraal zal staan.

Presentatie
Om 9:30 uur wordt de introductie gehouden door de pijler “reflecteer en leef met passie” .
De samenkomst is zoals altijd weer in het 't Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Wandeling
Tijdens de introductie wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor de wandeling, welke aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange.
Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft om met elkaar ideeën uit te wisselen over het thema vakantietijd , eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 't Kompas' alwaar de presentatie wordt gegeven. De ochtend met elkaar duurt tot ongeveer 12.00u.

Wandelt u ook mee?
Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen.
Neemt u een gast mee?
Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 19 september  eens iemand mee die weinig beweegt en die u wilt laten ervaren hoe heerlijk wandelen is en hoe informatief het WijchenGezond Café kan zijn!

WijchenGezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten namelijk Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet WijchenGezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Koffie of thee tegen betaling van €1,-

Actueel

Deelnemerslijst Reflecteer en leef met passie

 

Actueel nieuws

aug 2, 2018
Categorie: Reflecteer en Leef met Passie
Het Gezondheidsfestival van WijchenGezond is de ideale plek om een enthousiaste en bewuste doelgroep persoonlijk te ontmoeten! Op 30 september 2018 organiseert WijchenGezond het Gezondheidsfestival. Een evenement om uw doelgroep persoonlijk te bereiken. Een van de onderdelen van het festival is de Gezondheidsmarkt  die voor de 3e keer plaatsvindt.
sep 14, 2015
Categorie: Reflecteer en Leef met Passie
Op zaterdag 19 september 2015 organiseert WijchenGezond (de pijler “reflecteer en leef met passie”) een wandeling en een interactieve lezing waarin het thema " vakantietijd; wat brengt dat mij? " centraal zal staan.

lijn

De vier pijlers waarmee gewerkt wordt:

Eet verstandig

eet verstandig - appel

Voeding is een dagelijkse bron van benodigde energie, maar ook een bron van genot en bevrediging. Via de voeding neemt ons lichaam vanuit de darmen stoffen op die nodig zijn voor groei, beweging, voortplanting en onderhoud. Als je je bedenkt, dat ons lichaam iedere zeven jaar totaal opnieuw Lees meer ...

Waar kan ik terecht?

Beweeg

beweeg

Bewegen doen we allemaal elke dag, bewust of onbewust. Voor de een is bewegen heel gewoon, zonder erbij na te denken. Voor de ander is bewegen een activiteit, waarvoor energie gereserveerd moet worden. Voor iedereen binnen deze 2 uitersten willen we bij de pijler Bewegen aandacht vragen. Lees meer >>

Waar kan ik terecht?

Reflecteer & passie

refelctie en passie

Een koning laat een groep blinde mensen uit de stad naar het paleis brengen waar een olifant ze op staat te wachten. De blinde mensen worden gevraagd om te omschrijven wat het is dat ze voelen. Toen de blinde mannen ieder een deel van de olifant hadden gevoeld, vroeg de koning aan ieder van hen: Lees meer ...

Waar kan ik terecht?

Verbind

verbind

In de pijler “VERBIND” willen we samen komen en samen brengen. Een van de pijlers waarop een gezonde gemeenschap rust, is de mate waarop mensen met elkaar verbonden zijn en een intentie en een levensdoel  delen. We willen voorbeeld zijn van zo’n gemeenschap en zo een platform voor iedere. Lees meer...

Waar kan ik terecht?

lijn