facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
okt 15, 2015

Wijchen Gezond Café: introductie van de afdeling Hart- & Vaatgroep Wijchen.


Komende zaterdag in het teken van de patiëntenvereniging bij ziekten van hart en bloedvaten.
Gedurende al bijna twee jaar bent U iedere maand welkom bij het WijchenGezondcafé. Komende zaterdag 17 oktober zal deze ochtend georganiseerd worden door de pijler Verbind. Het thema van deze ochtend zal in het teken staan van de introductie van de afdeling Hart- & Vaatgroep Wijchen.


Ziekten van het hart en de bloedvaten zijn veel voorkomend, en scoren hoog in de top tien lijst van doodsoorzaken  Als we  in onze vrienden- en kennissenkring rondkijken dan zal iedereen wel iemand kennen die getroffen is door een ziekte van hart- en/of bloedvaten.

De Hart&Vaatgroep Wijchen is de patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten.
De Hart&Vaatgroep is opgezet voor en door mensen die zelf een hart- of vaatziekte hebben (gehad) of hun naasten.  Ook mensen die (nog) niet ziek zijn en de risico’s uit eigen familie kennen, bijvoorbeeld bij erfelijk hoog cholesterol (FH) of de ziekte van Rendu Osler Weber, kunnen bij De Hart&Vaatgroep terecht.

Laat U komende zaterdag informeren wat de afdeling Hart en Vaatziekten voor U en uw naasten kunnen doen, nu of in de toekomst.

De ochtend begint om 9.30 uur in De Meander met een welkomstwoord.
Vanaf kwart voor tien zijn we een uur onderweg voor een heerlijke wandeling in de omgeving.

Onder het genot van een kop koffie of thee zal daarna dhr. Pelser U informeren over de Hart en Vaatgroep Wijchen, waarna om ongeveer twaalf uur de ochtend wordt afgesloten.

U bent van harte welkom bij:
Ontmoetingscentrum " 't Kompas".
Passedwarsstraat 69B in Wijchen.
tijd: 9.30 uur tot 12.00 uur.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Koffie en thee tegen betaling van € 1,-.

Iedereen is welkom op deze door vrijwilligers van Wijchen Gezond georganiseerde ochtend.
Een ochtend van Wijchenaren voor Wijchenaren.

Wijchen Gezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten nl. Voeding, Beweging, Verbinding en Passie. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.
lijn