facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
nov 2, 2015

Wijchen Gezond Café 17 oktober. Een ervaring van een deelnemer.


Een ochtendje Wijchen Gezond Café vraagt om een actieve houding. Geen uitslapen op zaterdagochtend maar stipt half tien aanwezig zijn in Het Meander. Het is altijd de moeite waard.

Zoals op zoveel zaterdagochtenden als  er een Wijchen Gezond Café wordt gehouden werkt het weer heel goed mee. Al hoewel de lucht grijs kijkt, hoeft de paraplu niet mee. De wandeling levert mij iedere keer weer de meest bijzondere gesprekken op. Op deze manier heb ik al met heel veel mensen kennis gemaakt.

Na de wandeling is er de presentatie. Iedere keer weer zijn er mensen bereid om met hart en ziel te praten over waar hun passie ligt, met onderwerpen die boeien en altijd ook weer iets opleveren voor eigen gewin.
Dit keer sprak Dhr. Pelser gepassioneerd over de patiëntenvereniging van de Hart en Vaatgroep Wijchen.
Zijn persoonlijk verhaal zou het verhaal kunnen zijn van jou en mij. En er waren ook verschillende deelnemers die bevestigend knikten op bepaalde ingrediënten uit zijn ervaring.
Het was duidelijk dat Dhr. Pelser een actieve binding heeft met de patiëntenvereniging, hij gaf een duidelijk beeld uit welke onderdelen de patiënten vereniging bestaat en op welke wijze de patiëntenvereniging iets kan betekenen voor mensen waarbij hart- en vaatziekten horen tot de actualiteit van hun dag en zeker ook voor familieleden.

Weer heel wat wijzer en met een goed gevoel stap ik om twaalf uur weer op de fiets naar huis.
Het vroeg op pad gaan was zeker de moeite waard!

Suzanne van Campen

Bekijk hier de presentatie >>

lijn