facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
nov 11, 2015

WijchenGezond inspiratieavond maandag 23 november 2015


Op maandagavond 23 november 2015 organiseert WijchenGezond een inspiratieavond in Meander, Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Wijchen, de gezondste gemeente in 2018 heet je welkom op de aanstaande inspiratiebijeenkomst van WijchenGezond.

Met een groot aantal kartrekkers begonnen we enige jaren geleden aan de uitwerking van een groots plan: “De gezondste gemeente in 2018”. Er is veel gedaan, er is veel gaande en vooral is er nog heel veel te doen.

Tijdens deze avond is iedereen die een warm hart wil toedragen aan dit initiatief van harte welkom. Je zult er kennis kunnen maken met de verschillende kartrekkers en deelnemers en een presentatie krijgen van de vele initiatieven die gaande zijn en de al bereikte resultaten.
Na de pauze kijken we op interactieve wijze in kleine groepen samen verder naar de nabije toekomst, naar nieuwe plannen en het eerste symposium WijchenGezond in het voorjaar van volgend jaar. We kunnen alle hulp gebruiken. Zegt het voort en zorg dat je erbij bent!

Tijd: ·19.30 uur – 21.30 uur
Plaats: ·Meander, Passedwarsstraat 69B in Wijchen.

Bent u óók al enthousiast over het initiatief van WijchenGezond? U doet WijchenGezond een groot plezier als u uw enthousiasme én deze uitnodiging deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

We horen graag van u of u voornemens bent aanwezig te zijn op deze avond door op een mail te sturen naar: wijchengezond@gmail.com

lijn