facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
dec 4, 2015

Uitnodiging Wijchen Gezond Café 19 december


Op zaterdag 19 december 2015 organiseert WijchenGezond (de pijler “Beweeg”) een wandeling en een interactieve lezing waarin het thema "Parkinson" centraal zal staan.

Presentatie
Om 9:30 uur
wordt de introductie gehouden door Hetty Voeten. Zij is fysiotherapeute aangesloten bij het Parkinsonnet , werkzaam bij  Fysiotherapie Wijchen-Zuid. De samenkomst is zoals altijd weer in het  't Kompas' aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Wandeling
Tijdens de introductie wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor de wandeling, welke aansluitend zal starten.  Een mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange.

Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft om met elkaar ideeën uit te wisselen over tips om vallen te voorkomen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum 't Kompas' alwaar de presentatie wordt gegeven. De ochtend met elkaar duurt tot ongeveer 12.00u.

Wandelt u ook mee?
Graag nodigen we jong en oud uit om mee te wandelen.

Neemt u een gast mee?
Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 19 december eens iemand mee die weinig beweegt en die u wilt laten ervaren hoe heerlijk wandelen is en hoe informatief het WijchenGezond Café kan zijn!

WijchenGezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten namelijk Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet WijchenGezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Koffie of thee tegen betaling van €1,-

lijn