facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
feb 13, 2014

Uitnodiging: Wijchen Gezond café


Op 15 februari organiseren we voor de tweede keer een “Wijchen Gezond café”. De eerste keer hebben ruim 60 mensen van deze gelegenheid gebruik gemaakt om op die manier bij te dragen aan het initiatief om Wijchen in 2018 de gezondste gemeente te maken (zie bijvoorbeeld www.wijchengezond.nl).

Van 09.30 uur – 12.00 uur ben je van harte welkom bij de ontmoetingsruimte Het Kompas aan de Passedwarsstraat 69B. Het thema voor de ochtend is:

cholesterol; goed of fout?

Vanaf half februari wordt iedere Nederlander vanaf 30 jaar in staat gesteld om kosteloos het cholesterol te laten meten. Dit is een landelijke actie om mensen bewust maken van hun cholesterol.  Maar wat weten we eigenlijk van cholesterol? Is het gevaarlijk en voor wie dan wel? Waar zit het in en hoeveel? Is ieder vet cholesterol?

We beginnen weer met een gezamenlijke wandeling, waarna we in het Kompas aan de hand van een aantal stellingen op ontspannen wijze onze kennis over cholesterol te vergroten!

Je bent van harte uitgenodigd en we vinden het fijn als je je kennissen en andere belangstellende Wijchenaren op de hoogte brengt van deze gezellige bijeenkomst

De entree is gratis; koffie/thee/fris zijn te verkrijgen voor een euro.

Namens de kartrekkers van WijchenGezond!

Aanmelden

Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bedrijfsnaam
Visual Captcha
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

lijn