facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
sep 14, 2016

WijchenGezond 2e gezondheidsdag


Over een kleine twee weken is het zover. Dan start op De Markt in Wijchen om 12.00 uur de 2e Gezondheidsdag. Komt u ook een bezoek brengen aan de Gezondheidsdag? De toegang is gratis. Burgemeester Hans Verheijen opent de Gezondheidsdag en geeft tevens het startsein voor de Fietstocht georganiseerd door WijchenGezond.

Gezondheidsplein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allerlei gezondheid gerelateerde bedrijven, verenigingen en instellingen zullen zich die dag manifesteren en tentoonstellen via kraampjes op de markt. Verder kunt u op deze gezondheidsdag gezondheidstesten en –metingen laten uitvoeren.  Fitness en sportaanbieders zullen zich presenteren en er zullen diverse demo’s gegeven worden. Daarnaast zal er aandacht zijn voor valpreventie voor ouderen.

Fietstocht

Tijdens deze Gezondheidsdag organiseert WijchenGezond ook een fietstocht van ongeveer 2 uur zoveel mogelijk over fietspaden en rustige wegen door de prachtige omgeving van Wijchen. De route is circa 22 kilometer en WijchenGezond zorgt voor een routebeschrijving. Op enkele lastige plekken zetten we verkeersregelaars in. U fietst op eigen gelegenheid en op eigen verantwoordelijkheid. E-bikes zijn welkom, kinderen onder begeleiding van hun ouders ook. Fietst u mee?  U kunt zich hiervoor aanmelden via www.WijchenGezond.nl. Deelname is gratis.

Het programma van demonstraties:

12.30 uur Aikido demo
13.00 uur Leleaart Air tumbling; Turn demo en springgroep
13.15 uur Obese groep. Korte vragen voor diegene die niet mee fietsen.
13.30 uur Bodyshake demo Les
13.45 uur Judo demo 80+
14.00 uur Leleaart Air tumbling demo; Turn demo en Springgroep
14.15 uur Obese kort vertellen waar ze mee bezig zijn en demo training WOC
14.30 uur Bodyshake Demo les
14.45 uur Leleaart Acrogym groep demo
15.00 uur Judo demo senioren
15.30 uur Aikido
15.45 uur Leleaart Acrogym groep demo

Tot 25 september 2016!
WijchenGezond, deelnemers pijler Beweeg.

lijn