facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin
dec 6, 2016

Workshop “Positieve gezondheid”


In deze workshop neemt Marian Nillesen, leefstijlcoach en ambassadeur van WijchenGezond, u mee naar de uitdaging tot een positieve gezondheid.

Bij gezond leven denken we vaak aan niet roken, sporten en gezond eten. Marian laat in deze boeiende workshop zien welke aspecten in het leven bijdragen aan meer gezondheid, meer geluk en zelfs een langer leven. Dit gaat veel verder dan alleen gezond bewegen en gezonde voeding.

De inspiratie van het gedachtengoed van positieve gezondheid komt o.a. uit het onderzoek van Dan Buettner (www.bluezones.com) en in Nederland van Machteld Huber (www.ipositivehealth.com). De stichting WijchenGezond, een initiatief van professionals, burgers en gemeente bouwt hierop voort door middel van 4 pijlers voor gezondheid: Eet verstandig, Beweeg, Reflecteer& leef met Passie en Verbind.

Wij hebben daarbij het “Spinnenweb”, door Machteld Huber ontwikkeld, als maat voor gezondheid verwerkt tot een Wijchens model. Daarmee krijgt u of uw cliënten een indruk van uw gezondheid en ontdekt u manieren om uw gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden.

Vanuit WijchenGezond is het streven om met alle organisaties op zorg, welzijn en medisch gebied vanuit één visie te werken, waarin de hele mens met al zijn facetten centraal staat. Het “Spinnenweb” is een eenvoudig en toegankelijke tool om hier mee te werken. Het Spinnenweb is toepasbaar in allerlei organisaties, voor jong en oud. Kortom voor iedereen die met mensen te maken heeft.

Marian Nillesen heeft ruime ervaring in leefstijlcoaching in haar werk als POH-S bij de Huisdokter in Wijchen, heeft verschillende leefstijlcursussen met succes gegeven en is erg enthousiast om deze workshop te geven. Tevens is zij actief bij WijchenGezond. In haar werk gebruikt ze het Spinnenweb model regelmatig en heeft hier succesverhalen over te vertellen.
Bent u geïnteresseerd als organisatie om deze workshop te boeken, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Marian Nillesen via marian@dehuisdokter.nl

Zie ook www.wijchengezond.nl

lijn