facebooktwitterfacebookInstagrammaillogin

Wijchenaren ondersteunen elkaar met de Virtueel Leefstijlcentrum App van WijchenGezond

Wanneer u graag wilt werken aan een gezonde leefstijl op het gebied van beweging, voeding maar ook reflectie, passie en verbinding dan kan deze Virtueel Leefstijl Centrum Wijchen app u ondersteunen.

De app gebruikt de kracht van alle Wijchenaren om elkaar te ondersteunen op elk vlak van gezondheid. U wordt met deze app uitgedaagd met elkaar aan de hand van reflectie, actie en routine op uw eigen manier bezig te zijn met gezondheid.

Voor wie:

Berichten, doelen en activiteiten:

Centraal in deze app staan de berichten die u met andere Wijchenaren kunt delen zoals bijvoorbeeld uw ervaringen of uw tips hoe u omgaat met gezondheid.

De berichten kunt u als inspiratie gebruiken om actief aan uw eigen leefstijl te werken. Van elk bericht kunt u een persoonlijk doel maken. Het doel kunt u helemaal zelf invullen: wat wilt u gaan doen, wanneer bent u geslaagd en hoelang wilt u ermee bezig zijn.

Zorg- en welzijn professionals

Om de kracht van Wijchenaren écht te gebruiken, kunt u ook uw activiteiten in Wijchen in de app zetten. Zo kunt u meerwaarde bieden aan alle gebruikers die interesse hebben in die activiteit.

Wanneer u uw netwerk uitnodigt de app gratis te downloaden en te gebruiken, biedt dit voor u een unieke kans om met Wijchenaren op een andere manier in contact te komen, te volgen en te stimuleren om te werken aan een gezonde leefstijl en kunt u direct aansluiten bij datgene wat Wijchenaren interessant vinden.

Laat deze kans niet voorbijgaan en download nu gratis de Wijchen Gezond app voor mobiele telefoon en tablet en draag bij aan “Wijchen, de gezondste gemeente in 2018”.

Actueel

aug 2, 2018
Categorie: Virtueel leefstijlcentrum
Het Gezondheidsfestival van WijchenGezond is de ideale plek om een enthousiaste en bewuste doelgroep persoonlijk te ontmoeten! Op 30 september 2018 organiseert WijchenGezond het Gezondheidsfestival. Een evenement om uw doelgroep persoonlijk te bereiken. Een van de onderdelen van het festival is de Gezondheidsmarkt  die voor de 3e keer plaatsvindt.
mei 16, 2017
Categorie: Virtueel leefstijlcentrum
WijchenGezond heeft samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het Virtueel Leefstijlcentrum ontwikkeld – een app voor verbetering van de leefstijl voor inwoners van Wijchen. De vier pijlers voor positieve gezondheid (beweeg; eet verstandig; in verbinding; wees bewust en leef met passie) zijn uitgangspunt geweest voor het project. Samen met inwoners, vrijwilligers, ontwerpers en studenten van de HAN is de app ontwikkeld en in gebruik genomen.
apr 5, 2017
Categorie: Virtueel leefstijlcentrum
Wanneer u graag wilt werken aan een gezonde leefstijl op het gebied van beweging, voeding maar ook reflectie, passie en verbinding dan kan deze Virtueel Leefstijl Centrum Wijchen app u ondersteunen.
apr 4, 2016
Categorie: Virtueel leefstijlcentrum
Virtueel Leefstijl Centrum-app
aug 31, 2015
Categorie: Virtueel leefstijlcentrum

In eerdere verkenningen zijn verschillende ideeën naar voren gekomen voor ontwerp van het virtueel leefstijlcentrum. De functionaliteiten van deze ideeën waren samengebundeld in deze testapp.

lijn

De vier pijlers waarmee gewerkt wordt:

Eet verstandig

eet verstandig - appel

Voeding is een dagelijkse bron van benodigde energie, maar ook een bron van genot en bevrediging. Via de voeding neemt ons lichaam vanuit de darmen stoffen op die nodig zijn voor groei, beweging, voortplanting en onderhoud. Als je je bedenkt, dat ons lichaam iedere zeven jaar totaal opnieuw Lees meer ...

Waar kan ik terecht?

Beweeg

beweeg

Bewegen doen we allemaal elke dag, bewust of onbewust. Voor de een is bewegen heel gewoon, zonder erbij na te denken. Voor de ander is bewegen een activiteit, waarvoor energie gereserveerd moet worden. Voor iedereen binnen deze 2 uitersten willen we bij de pijler Bewegen aandacht vragen. Lees meer >>

Waar kan ik terecht?

Reflecteer & passie

refelctie en passie

Een koning laat een groep blinde mensen uit de stad naar het paleis brengen waar een olifant ze op staat te wachten. De blinde mensen worden gevraagd om te omschrijven wat het is dat ze voelen. Toen de blinde mannen ieder een deel van de olifant hadden gevoeld, vroeg de koning aan ieder van hen: Lees meer ...

Waar kan ik terecht?

Verbind

verbind

In de pijler “VERBIND” willen we samen komen en samen brengen. Een van de pijlers waarop een gezonde gemeenschap rust, is de mate waarop mensen met elkaar verbonden zijn en een intentie en een levensdoel  delen. We willen voorbeeld zijn van zo’n gemeenschap en zo een platform voor iedere. Lees meer...

Waar kan ik terecht?

lijn