ieder een verhaal

Woensdagavond 3 april  2019 is het weer zo ver. In de Bibliotheek Wijchen ben je van harte welkom om mensen te ontmoeten. De avond begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Tijdens deze avond is het mogelijk jouw verhaal (wat houdt je bezig, wat is je hobby of heb je een bijzonder verhaal) te vertellen en naar het verhaal van een ander te luisteren. Niets is verplicht. Je kan ook alleen komen luisteren. 

De avond wordt georganiseerd door meerdere organisaties, waaronder de Bibliotheek Wijchen, MeerVoormekaar, WijWijchen, Wijchen Gezond en Novosens.

IederEen Verhaal

Gezondheidsfestival 30 september 2018


Het Gezondheidsfestival van WijchenbGezond is de ideale plek om een enthousiaste en bewuste doelgroep persoonlijk te ontmoeten! Op 30 september 2018 organiseert WijchenbGezond het Gezondheidsfestival. Een evenement om uw doelgroep persoonlijk te bereiken. Een van de onderdelen van het festival is de Gezondheidsmarkt  die voor de 3e keer plaatsvindt.


terugblik gezondheidsfestival september 2018

30 september organiseerde Wijchen Gezond het Gezondheidsfestival. Olga Commandeur opende met de masterclass 'Fit en Energiek.
Aandacht voor voeding, bewegen door thema- of inspiratiewandelingen. Een fietstocht door het mooie Wijchen, fitness, sport. Valpreventie voor ouderen, leefstijlcentrum Wijchen Gezond, het Bankjesinitiatief, demonstraties, muziek, het fietsen van een smoothie. Het gezondheidsfestival werd bijzonder goed bezocht tijdens een prachtige laatste zondag in september

wijchen gezond film 

(april 2016)