Bankje 30

Zaterdag 26 Juni was het dan zo ver. Bankje nummer 30 werd in ontvangst genomen ! Het is een bijzonder bankje, want het was het cadeau van de vier wethouders en de gemeentesecretaris aan hun oud-burgemeester Hans Verheijen ter gelegenheid van zijn afscheid van de Gemeente Wijchen.

Lang heeft onze oud-burgemeester gezocht naar een passende plek en het werd een bijzondere plek :  in het Leurse bos, vlak naast de inrit van Huis te Leur ! Hans mocht zijn eigen plaatje met passende tekst op de bank schroeven.

We hopen dat Hans Verheijen er nog regelmatig mag zitten en uitkijken over het landschap van Leur, wellicht samen met zijn goede vriend Otto van Verschuer, die hem deze mooie plek gunde.

En op al die andere tijden dat Hans Verheijen daar niet zit, mogen alle Wijchenaren en bezoekers van Wijchen hier heerlijk uitrusten.

 

 

Op woensdag 23 Juni plaatsten de leerlingen van het Pro-College, samen met hun leraar Reinier Reijnen, de bank op dit plekje in het Leurse Bos.

Wethouder Paul Loermans verraste de jongens met een appelflap en veel complimenten voor het belangrijke werk dat ze hadden gedaan.