bankjes initiatief

Wijchen Gezond’ lokaal goed doel van Jan Linders in Wijchen voor 2019

Wijchen Gezond is dankbaar te kunnen melden dat de medewerkers van de supermarkt Jan Linders in Wijchen Homberg ‘Wijchen Gezond’ hebben gekozen te adopteren als lokaal goed doel voor 2019.

Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor ons doel. Onder andere zal de opbrengst van twee actieperioden in 2019 geheel ten goede komen aan ‘Wijchen Gezond’. Meer weten? kijk op www.janlindersfonds.nl

bankje nummer 16

mei 2019 
In het Noorderpark  Zwanensingel is bankje nummer 16 geplaatst. 

Nieuwe bank Vendam

april 2019
Door het Pro College Wijchen is er een bankje geplaatst in Vendam. De eigenaar  van dit bankje is  De Eikenhorst.

Nieuwe bank Holenbergseweg


april 2019
Leerlingen van het Pro Collega Wijchen hebben aan de Holenbergseweg een bankje geplaatst. 

Het zevende bankje

april 2018 
In Kerkeveld werd aan de boorden van de centrale vijver een bankje neergezet.


De zevende zitplaats die werd geplaatst door de groep Wijchen Gezond, die de vermoeide wandelaar een plek wil bieden om even te verpozen en op die manier meer mensen ertoe wil bewegen eens naar buiten te gaan, te wandelen.

Voor de praktische kant van deze wandelpromotie-actie schakelde Wijchen Gezond de leerlingen van het Pro College aan de Acaciastraat in. Die vervaardigden dit stukje vakwerk voor de vermoeide loper. Nee, de jongens voelden er na gedane arbeid niet voor om te blijven zitten. Zij leren verder.

het tweede bankje

maart 2017
Het tweede bankje is geplaatst. Op de foto leerlingen van het Pro College Wijchen en initiatiefneemster Ernie Drissen.

Feestelijke onthulling allereerste bankje Wijchen Gezond

 

juli 2016
Onder muzikale begeleiding van een accordeonist hebben de wethouder, deelnemers en geïnteresseerden van Wijchen Gezond tijdens een “stoelendans” het bankje in gebruik genomen. Samen met initiatiefneemster Ernie Drissen heeft Wethouder Loermans van de gemeente Wijchen het bankje officieel onthuld.

Het bankje is gemaakt door leerlingen van het Pro College uit Wijchen De initiatiefnemers hopen dat extra zitbankjes mensen stimuleren eerder een wandelingetje te maken en hierdoor anderen ontmoet en nodigen andere organisaties uit dit voorbeeld te volgen door een bankje te sponsoren.