Beweegtuin klaar! Feestelijke opening op 2 november 2022.

Eindelijk is het dan zo ver ! De beweegtuin / trimbaan op de Smelenberg is klaar ! Bijna twee jaar is er hard gewerkt aan dit mooie project . Een plek om buiten te sporten, in eigen tempo, op een tijdstip dat je zelf kiest, zonder dat het iets kost.
Gedurende bijna twee jaar heeft docent Reinier Reijnen van Praktijkschool Pro College, zich flink ingespannen samen met zijn leerlingen en enkele collega’s, om deze enorme klus voor elkaar te krijgen!
De samenwerking met Gemeentelijke Groenvoorzieningen en Fysiotherapie praktijk de Baat was prima en helpend. Wijchen Gezond ondersteunde de uitvoering door regelmatig overleg. Het Wijchens Sportakkoord financierde de uitvoering.
Komende week wordt de laatste hand gelegd aan de bewegwijzering. Een groot informatiebord wordt geplaatst en bij elk onderdeel komen plaatjes met instructies voor gebruik.

Van harte nodigen we je uit om in de, redelijk vroege, ochtend van woensdag 2 november een kijkje te komen nemen. Wethouder Bea Schouten, die gezondheid in haar portefeuille heeft zal de openingshandeling verrichten en leerlingen zullen ons meenemen en de verschillende onderdelen demonstreren.

 

Hartelijke groet

Bestuur Wijchen Gezond

Thom
Riet
Gerard
Ernie.