Het ‘bijna- vergeten-verhalen boek’ is beschikbaar!

Maandag 23 januari vond een feestelijke presentatie plaats en de lancering van het boek, waar we lang aan gewerkt hebben.
De theaterzaal van ‘t Mozaïek zat bomvol, met 70 plussers die de verhalen vertelden en de jongeren die ze opschreven. Hun opkomst was indrukwekkend !
Ook ouders en vertegenwoordigers van de scholen die meewerkten, Paulusschool en Zuiderpad, waren erbij !
Er werd muziek gemaakt, gedanst en gezongen o.a. door leerlingen van Theaterschool Hakoena, Jo Toonen droeg zijn gedichtje voor en twee verhaaltjes uit het boek werden voorgelezen door de vertellers en de schrijfsters van de verhaaltjes .
Wethouder Bea Schouten vertelde ons over de visie van de Gemeente Wijchen op gezondheid en het belang van ‘verbinding’ en met elkaar in gesprek gaan.
Burgemeester Renske Helmer- Englebert ontving het eerste boek uit handen van de voorzitter van Wijchen Gezond, Ernie Drissen.

Na afloop werd een gratis exemplaar van het boek uitgedeeld en werd er vol enthousiasme nagepraat over deze mooie middag en dit bijzondere project waaraan zoveel mensen hebben meegewerkt.

Wijchen Gezond is trots op dit mooie resultaat !

‘Het bijna-vergeten-verhalen boek ‘ zal door de Gemeente Wijchen worden uitgereikt als relatiegeschenk en is te koop bij boekhandel Bruna op de Markt, lectuurshop Robben Zuiderpoort en infopunt Kasteel Wijchen voor € 12,50. Ook kan een bestelling gedaan worden via het contactformulier van deze website.

Hieronder kunt u enkele foto’s bekijken van deze presentatie.