Links

Interessante links:

Het effect van bewegen tot op hoge leeftijd; In het artikel uit de Gelderlander van 4 februari 2022 wordt dat effect uitgelegd. Het effect van bewegen op oudere leeftijd is nog groter dan gedacht, schrijven de onderzoekers in wetenschappelijk tijdschrift Aging Cell. En; “Als bewegen een pil was, dan zou iedereen hem nemen”. (prof. Norman Lazarus, King’s College London)

Hoe overleef je dag in dag uit thuiszitten? ; Deze gids is speciaal gemaakt voor mensen die om wat voor een reden dan ook (tijdelijk) thuiszitten. Voorbeelden hiervan zijn: mensen die hun baan verloren zijn, mensen die door een fysieke of psychische beperking thuiszitten of mensen die door corona ineens thuis veel tijd moeten doorbrengen. De gids staat vol met tips en tricks voor een dag invulling, dag structuur en handige werkbladen!

Mijn volgende hoofdstuk ; Zie ouder worden in een ander licht en ontdek hoe je jouw verhaallijn zo goed mogelijk kunt vasthouden met jouw keuzes, op het juiste moment, want beter oud worden… begint nu gewoon bij ieder van ons

De waarde van ouder worden; Wij geloven in een samenleving waarin ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen. Een samenleving waarin zij goede zorg en liefdevolle aandacht krijgen, gewaardeerd worden om wie ze zijn en waarin zij kunnen blijven meedoen.

Interview met Machteld Huber in de Volkskrant; “Vind wat je ten diepste wilt, dan biedt het leven kansen”.

Recepten blue zones (Engels talig)

Persoonlijke Gezondheidscheck: De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht in de risicofactoren voor jouw gezondheid. Doorloop de stappen en ontvang jouw persoonlijke gezondheidsrapport, met adviezen om jouw gezondheid te verbeteren.in de gemeente Beuningen te bevorderen door het organiseren van activiteiten voor jong en oud.

Stoppen met roken Stoppen met roken is geen gemakkelijke taak en ons doel is om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen. We bieden je alles aan dat je nodig hebt om voorgoed te stoppen, volg ons stappenplan, lees de uitgebreide informatie over de nadelen van roken en de voordelen van stoppen met roken, lees verhalen van ex-rokers en kom in contact met lotgenoten in ons forum. Blijf proberen om te stoppen net zolang tot je voorgoed gestopt bent!

Leefstijlcentrum Wijchen Gezond Het leefstijlcentrum Wijchen Gezond is een integraal centrum waar Fysiotherapeuten, massagetherapeuten, bewegingstherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, huisartsen en meer met een andere achtergrond en vakgebied één ding gemeen hebben wat hen heeft samengebracht: hun visie op gezondheid.

AMBASSADEURS WIJCHEN GEZOND

www.baatbijfysiotherapie.nl
www.derkssport.nl
www.ggdgelderlandzuid.nl
www.medi-vitaal.nl
www.deheelhoek.nl
www.footsupport.nl
www.psychotherapiewijchen.nl
www.curveswijchen.nl
www.fysiofitwijchen.nl
www.renbtraining en opleiding.nl
www.fyzik.net
www.bewegingsvisie.nl
www.schmidtmedica.nl
www.fysiotherapiewijchenzuid.nl
www.blijf-fit.nl
www.cem-support.nl
www.vita-health.nl
www.bewustgezond.com  
www.sportservicewijchen.nl
www.psychologiecentraal.nl  
www.coachingwijchen.nl 
www.oefentherapiewijchen.nl 
www.meander.nl
www.rosrobuust.nl
www.dehuisdokter.nl
www.apotheekvanpoppel.nl

www.dietist.nl 
www.dietheek.nl
www.zzgzorggroep.nl
www.meervoormekaar.nl
www.astridholweg.nl
www.mp-impuls.nl
www.beweegnaarjezelf.nl
www.fysiobosmanmay.nl