Nieuwe bankjes geplaatst

 

Bankje Valendrieseweg : Op 4 November kwam een nieuw bankje aan de Valendrieseweg met een prachtig uitzicht over de groene velden van Wijchen en gezelschap van de herten in het daar gelegen hertenpark . Het bankje was een verjaardagscadeau voor een inwoonster van Wijchen.

 

Bankje Balgoy : Op 18 november 2021 werd voor de inwoners van Balgoy hun derde bankje geplaatst . Natuurlijk zijn ook alle bezoekers van buiten Balgoy van harte welkom om daar even uit te rusten. Het bankje werd gesponsord door Stichting “Balgoy Beter Bekend ” . Het doel van de stichting is om inwoners van Balgoy meer kwaliteit van leven en sociale samenhang te laten beleven . Er waren veel belangstellenden bij het plaatsen en iedereen werd getrakteerd op chocolademelk en zelfgebakken cake. .Zowel een lerares als een viertal leerlingen van het Pro-College die de bankjes plaatsten wonen in Balgoy. Het speeltuintje achter de kerk heeft er een fijne rust- en ontmoetingsplek bij gekregen!

 

 

 

 

 

 

Bankje kerkhof : Op 10 december op de begraafplaats in centrum Wijchen. Op deze plek ontbrak een plekje om even rustig te zitten en te denken aan de mensen die je zo mist vond een oudere dame uit Wijchen. De firma Meulenhof uit Hernen, die de begraafplaats onderhoudt was zo vriendelijk dit bankje aan te bieden.

 

 

Bankje Kraaijenberg : Op 16 December werd de laatste bank van 2021 geplaatst door de leerlingen van het Pro-College. Deze bank vind je aan de Kraaijenberg 72e straat . De bank werd bekostigd uit het Jan Linders project. Vanuit dit project zullen nog 12 banken geplaatst kunnen worden in het nieuwe jaar !