Ommetjes in Wijchen uitgebreid.

Beste ambassadeur van Wijchen Gezond.

We hebben prachtig nieuws: zaterdag 12 maart, 11.30 uur is de feestelijke opening van Ommetjes in Wijchen. Van harte welkom! (Bruggetje Wijchens Meer tegenover het politiebureau)
De uitnodiging hiervoor

Met een trots gevoel kunnen we melden dat een mooi project van Wijchen Gezond is afgerond.

OMMETJES IN WIJCHEN ; 9 wandelroutes van Noord naar Zuid en vice versa

Onze ambassadeurs Marijke Schaminée en Wil van Brandenburg hebben dit mooie project in heel korte tijd voltooid. Met prettige medewerking van de Gemeente Wijchen is het gelukt.

Er zijn 9 wandelroutes van ongeveer 4 à 5 km door Wijchen. De ommetjes zijn met elkaar te combineren zodat je een langere wandeling kunt maken. De weg word je gewezen door informatieborden en tekens langs de route.
Dankzij QR codes log je in op websites die informatie geven over de plekken waar je langskomt. Via google is de route ook te volgen.
Er is een mooi boekje uitgegeven waarin de routes te vinden zijn en waar je ook informatie en foto’s aantreft van de te bezoeken plaatsen.

Er is een verbinding gemaakt met de wandelroutes die al beschikbaar waren in Wijchen-Noord.

Het was een enorme uitdaging om dit alles voor elkaar te krijgen en het resultaat is een professioneel opgezet traject waarvan veel Wijchenaren en bezoekers van Wijchen gebruik van kunnen maken!

Wandelen houd je gezond! Wees welkom.

Dank jullie wel Marijke en Wil!

Namens het bestuur van Wijchen Gezond

Riet van Baal
Gerard Broekmans
Thom May
Ernie Drissen