Ommetjes

Ommetjes-kopafbeelding

Ommetjes in Wijchen Wandelroutes

Bestaande uit negen wandelroutes die met elkaar verbonden zijn. U kunt overstappen naar een andere wandelroute en daardoor zelf de lengte van uw route samenstellen. De wandelroutes hebben ieder een eigen kleur en zijn in twee richtingen te lopen. De routes zijn gemarkeerd met stickers op lantaarnpalen of plaatjes op palen. Is er een paaltje, bordje, sticker of informatiebord beschadigd of verdwenen? Dit kunt u melden bij www.Wijchengezond.nl en het wordt zo spoedig mogelijk opgelost.
 

    Ommetjes in Wijchen

     1     1    GPX     Woezik 4,7 km  

     2     2    GPX     Landschapspark 3,6 km

    3     3     GPX      Park Noord 3,7 km

    4     4      GPX      Achterlo  3,7 km

    5     5      GPX     Kasteel / Emilia  5 km

    6     6      GPX     Blauwe Hof/Aalsburg  4,4 km

    7     7      GPX     Vormer   4,9 km

    8     8      GPX     Kerkeveld  5,7 km 

    9     9      GPX     Huurlingsedam 5,6 km

Hier is een document met alle 9 QR-codes van de routes.

 
Algemene informatie
Stichting Wijchen Gezond en Leefbaarheidsgroep Wijchen Noord hebben een aantal wandelroutes uitgezet in Wijchen. Het zijn negen routes die met elkaar verbonden zijn en op de kaart zichtbaar als zwarte bolletjes. U kunt daar overstappen naar een andere wandelroute en zelf de lengte van uw route samenstellen. De wandelroutes hebben ieder een eigen kleur en zijn in twee richtingen te lopen. De routes zijn gemarkeerd met stickers op lantaarnpalen of plaatjes op palen.
 
Let op!

Sommige stukken zijn onverhard (zichtbaar als —– op de routekaart).
Per route is via QR code informatie over allerlei beziens- en wetenswaardigheden te lezen. Ook kunt u op sommige plekken de route scannen waardoor u met behulp van Google-maps de route kunt lopen (zorg wel dat bij instellingen/google maps de locatie β€œaan” staat).  De wandelroutes zijn met de grootste zorg samengesteld. Wij wensen u dan ook heel veel wandelplezier!

Tips

De wandelroutes zijn met GPS (mobiel) en zonder GPS (via markeringen) te lopen. In het natte seizoen kunnen sommige stukken in de routes 8 en 9 erg drassig zijn.

Contact

Als u opmerkingen heeft over de wandelroutes kunt u dit kenbaar maken via www.wijchengezond.nl.
De routes worden regelmatig gecontroleerd maar toch kan het voorkomen dat u een sticker, bordje, paaltje mist of beschadigd is.
Dit kunt u eveneens melden bij via www.wijchengezond.nl

Wij wensen u veel wandelplezier !