Sportieve activiteiten in juni 2019

Senioren Sportvereniging Oud-Fit organiseerde samen met Wijchen Gezond  in de maand juni een aantal sportieve activiteiten . De opzet was een bijdrage te leveren aan het Jan Linders project zodat er nog meer bankjes in Wijchen komen.

Er was een fietstocht door de omgeving van Wijchen, een racket-toernooi in sportzaal Achterlo en als afsluiting een prachtige wandeling door Balgoij .
Het weer was heerlijk en de Holtsehoek een mooie plek om koffie te drinken, de tuin te bewonderen en te genieten van een heerlijke lunch.
De lunch werd gemaakt op het Pro-College door 14 enthousiaste leerlingen: een verse aspergesoep, gezonde broodjes en een verse fruitsalade voor elke wandelaar. Hulde aan juf Joke en haar leerlingen! Dank aan Jan Linders die de producten sponsorde.

Oud-Fit zorgde voor een hele mooie opbrengst na al deze sportieve inspanningen : twee nieuwe banken is het resultaat!
Dat wil zeggen nadat Jan Linders het bedrag verdubbeld heeft, want zo is de afspraak!

 

Oud-Fit organiseert een “Racket Toernooi“ in de sporthal van Achterlo een circuit van badminton en dynamic tennis. Deelname voor leden van Smashing en Oud-Fit inclusief koffie met ‘iets lekkers’ en gezonde snack na afloop. Verzorgd door Wijchen Gezond met producten van Jan Linders. Een deel van de opbrengst is voor het bankjesproject van Wijchen Gezond.

 

 

 

 

 

Oud-Fit organiseert als einde seizoenactiviteit voor al haar leden een wandeling inclusief koffie/ thee. Een gezonde lunch wordt verzorgd door Wijchen Gezond met producten van Jan Linders.